Hizbullah komutanına suikastta şok detay açığa çıktı! Hizbullah yetkilisi açıkladı

Lübnan’ın başkentinde İsrail tarafından öldürülen Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükr suikastı hakkında Hizbullah yetkilisinden çarpıcı bir açıklama geldi. Yetkili, Hizbullah’ın içine sızmış birilerinin olabileceğine dikkat çekti.

Ortadoğu 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren İsrail ve ona karşı ülkeler arasındaki savaşlar sebebiyle karıştı. İsrail ile Hamas arasındaki savaşa, Hizbullah’ta Lübnan’ın kuzeyinden gerçekleştirdiği saldırılar ile dahil oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından biri olan Fuad Şükr, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta İsrail tarafından yapılan suikast sonucunda öldürülmüştü. Söz konusu suikastın ardından intikam yeminleri eden Hizbullah ise sert bir cevap vereceklerini ve komutanlarının kanının yerde kalmayacağını açıkladı.

“İÇERİYE SIZDILAR”

ABD merkezli The Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, Hizbullah yetkilisinin röportajını yayınladı ve yetkilinin suikasta ilişkin açıklamaları yayınladı. Hizbullah yetkilisi suikasta dair, “Şükr'ün yedinci kata çekilmesini isteyen arama, muhtemelen Hizbullah'ın iç iletişim ağına sızmış birinden gelmiş olabilir" ifadesini kullandı.

Dünya Haberleri