Emekliye müjdeli haber geldi! Tek kuruş ödemeyecekler

Arabası olan emeklileri sevindirecek bir haber geldi. Artık tek kuruş para ödemeyecekler. İşte detaylar…

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) alt limitinde, emekliler için önemli bir değişikliğe gidildi. Ziraat Bankası, 100 TL olan alt limitin 3 Nisan gününden itibaren 175 TL olarak güncelleneceğini açıkladı. Yapılacak olan bu güncellemeyle birlikte, 1. sınıf HGS ürünleri için otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği durumunun önüne geçilmesi amaçlanırken otomatik yükleme tutarının 175 TL olacağı duyuruldu.

EMEKLİLERE ÜCRETSİZ OLACAK

Ziraat Bankası, emekliler için yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Banka, emekli maaşı alan müşterilerine, arabaları için ücretsiz HGS etiketi vereceğini duyurdu. Banka yetkilileri, emekli maaşı almaya yeni başlayacak müşterilerin Ziraat Bankası’nı tercih etmeleri durumunda bir yıl boyunca geçerli avantajlardan hemen faydalanabileceklerini kaydetti.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen müşteriler, en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirler. Ayrıca banka, emeklilere yüzde 25 indirimli kiralık kasa hizmeti de sunacağını açıkladı.

ÜCRETSİZ PARA TRANSFERİ İMKANI DA TANINACAK

Ziraat Bankası, emeklilere Havale, EFT ve FAST işlemlerinde ücretsiz para transferi de yapma imkanı sağlayacağını açıkladı.

Ekonomi Haberleri