IBAN numaranız güncellenecek: Mutlaka kontrol edin!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) yeni bir bankaya faaliyet izni verdi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 2023 yılında kuruluş izni verilen Enpara Bank AŞ'ye faaliyet izni verildiğini duyurdu.

Resmî Gazete'de yayımlanan bilgilere göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 10. maddesi ve Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliği'ne dair yönetmeliğin 7. maddesi çerçevesinde yapılan değerlendirmeler neticesinde, 03.08.2023 tarihli ve 10640 sayılı kurul kararı ile Enpara Bank AŞ'nin resmi olarak faaliyete başlamasına izin verildiği açıklandı.

Enpara.com, QNB Finansbank'tan ayrılarak yoluna Enpara Bank olarak devam edecektir. Şirket tarafından yapılan açıklamada "Enpara.com olarak faaliyetlerimize mevcut değerlerimiz, prensiplerimiz ve bugüne kadar ortaya koyduğumuz bankacılık anlayışı ile devam etmek her zaman en temel önceliğimiz olacaktır" ifadeleri yer aldı.

QNB Grup, Enpara Bank’ın ana hissedarı olmaya devam edecek ve bankacılık faaliyetleri QNB Grup’un desteğiyle sürecek. Enpara’da sunulan bankacılık hizmetleri ve avantajlarda herhangi bir değişiklik olmayacak.

IBAN NUMARALARI GÜNCELLENECEK

BDDK'dan alınan izin sonrası, Enpara hesaplarının IBAN numaraları, banka kodunda yapılacak zorunlu değişiklik nedeniyle güncellenecek.

Ekonomi Haberleri