3 torunu katledilen dede konuştu! Cani baba karısını da öldürecekmiş

İzmir’de 3 çocuğunu katleden, 1 çocuğunu da ağır yaralayan Vesim Şimşek’in, olaydan önce komşularına karısını da öldüreceğini söylediği ortaya çıktı.

İzmir’in Bornova ilçesinde, Vesim Şahin’in katlettiği Ceylin, Cemre ve Nira Şimşek’in dedesi Necati Kaplan, yaşanan vahşet hakkında konuştu.

ŞİDDET NEDENİYLE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Kızı Naciye Şimşek’in şiddet gördüğünü ve bu sebeple Vesim Şimşek'e boşanma davası açtığını belirten Akkaplan, tek tesellisinin olaydan yaralı olarak kurtulan torunu Hiranur Şimşek olduğunu ifade etti. Kızının eşi için ilk olarak 1 ay, daha sonra ise 27 Temmuz’da 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını aktaran Akkaplan, çocukların kendileriyle yaşadığını dile getirerek “Vesim, özlediğini söyledi. ‘Benim görmeye hakkım yok mu?’ dedi. Ara ara babalarının yanına gitmelerine izin veriyorduk. Son olarak çocuklar 2 hafta önce babaların yanına gitti. Bunun yanında çocukların okulunu Manisa’ya naklettirdik. Bu nedenle çocukları Manisa’ya göndermesini istedik. Olaydan bir gün önce Vesim ile görüşmemizde ‘Tamam, bugün göndereceğim’ dedi.” açıklamasını yaptı.

Çocuklara valizlerini hazırlattıklarını ileten dede Akkaplan, “Sabah olayı öğrendik. Aklımın ucundan geçmezdi. Böyle bir şey yapacağını düşünseydim, çocukları aldırırdım” ifadelerini kaydetti.

“NACİYE GELİRSE ÖLDÜRECEĞİM”

Vesim Şimşek’in daha önce de defalarca kızı Naciye’yi ve torunlarını darp ettiğini öne siren Akkaplan, “Olayın olduğu gün, yakınlarımız komşuları ile konuşmuş. Vesim, olaydan önce komşularına ‘Naciye gelirse onu öldüreceğim’ demiş. Belki de kızımın İzmir’e dönmesi için çocukları geri göndermedi. Onu da öldürmek niyetindeydi” dedi.

Vesim Şimşek’in ölümüne ilişkin de konuşan Akkaplan, “Allah taksiratını affetsin. Öbür tarafta çocuklara hesabını versin” ifadesini kullandı.

Gündem Haberleri