AKP'li belediye başkanı kayıp yüzük mesajına cevap verdi: "Bakıyoruz kızım"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, depremde annesine ait yüzüğü kaybettiğini belirten bir sosyal medya kullanıcısına cevap verdi.

6 Şubat 2023'te, Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli olarak 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşanmıştı. Bu depremler, 10 ilde geniş çaplı yıkıma neden olarak binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açmıştı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 6 Şubat Depremleri'nde annesinin yüzüğünü kaybettiğini belirten bir sosyal medya kullanıcısına cevap verdi.

"BENİM İÇİN BİR MUCİZE OLUR DİYE BURADA PAYLAŞIYORUM"

Kullanıcı, yüzüğün fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, şöyle konuştu: "Depremde kaybettiğim annemden bana kalan tek yadigarı dün Hatay Arsuz Konacık Aslan Hause civarındaki sahilde kaybettim. Bu saate kadar aradık. Belki benim için bir mucize olur diye burada paylaşıyorum. Eğer varsa hayatımdaki tek mucizeyi şimdi kullanmak istiyorum n'olur Allah'ım."

Bu paylaşıma cevap veren Öntürk, "Bakıyoruz kızım" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

6 Şubat 2023'te saat 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde ikinci deprem gerçekleşmişti. 11 ilde milyonlarca kişiyi etkileyen deprem on binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.

Gündem Haberleri