AKP’li vekil hayvanseverleri Numan Kurtulmuş'a şikayet etti Katliama karşı çıkanlara “çapulcu” dedi

Hayvanseverlerin Meclis’te gerçekleştirdiği protestoyu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a şikayet eden AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, yurttaşlara “çapulcu” dedi.

AKP tarafından Meclis’e sunulan ve sokak hayvanlarının iğne ile öldürülmesinin önünü açan yasa teklifinin yankıları sürüyor. Söz konusu teklife tepkiler yağarken geçtiğimiz gün, kanun teklifi görüşmelerini takip etmek amacıyla Meclis’e gelen hayvanseverler bir eylem gerçekleştirdi. Yurttaşlar, yasa teklifini sunan AKP’li milletvekillerine, “Hayvan katilleri” diye seslendi.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, yurttaşların Meclis’te gerçekleştirdiği protestoya ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yaparak hayvanseverler için “çapulcu” ifadesini kullandı.

"BU ÇAPULCULAR NASIL OLUYOR DA..."

Varank, yaptığı paylaşıma, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u etiketledi ve “Saygıdeğer Başkanım, Biz, aklıbaşında edebiyle gelen vatandaşlarımızı binbir zorluk ile TBMM'ye davet ederken bu çapulcular nasıl oluyor da Meclis'in koridorlarında saygısızca tepinebiliyor? Dikkatinize arz ederim” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri