Armağan Çağlayan "1000 TL'ye lahmacun mu yiyelim?" diyerek Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz'i eleştirdi

Son zamanlarda doğal güzelliklerinden ziyade fahiş fiyatlarıyla gündemde olan Muğla’nın Bodrum ilçesinde Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz Armağan Çağlayan’nın tepki gösterdiği bir açıklama yaptı.

Tatilcilerin yoğun tepkisi ve eleştirilerinden nasibi alan Bodrum son zamanlarda çıkan haberlere göre çok ciddi turist kaybı yaşıyor. Yerli ve yabancı turistler rotalarını tatil için alternatif bölgelere yöneltti. Yerli turistin de özellikle Yunanistan’da Türkiye’den çok daha uygun fiyatlarda tatil yapıyor oluşundan sonra Bodrum ve benzeri güzide turistik ilçelerde müşteri kaybı yaşanıyor.

Konuyla ilgili Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz’de çarpıcı bir açıklama yaptı. Cengiz, “Bodrum biterse Türkiye biter!” diyerek pek çok kişinin olumsuz eleştirilerini üzerinde çekti.

Dengiz’i eleştirenler arasında Armağan Çağlayan da bulunuyor. Çağlayan Dengiz’e cevaben sosyal medya hesabı “X” üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda “E ne yapalım, Bodrum’a gelip 1000 TL’ye lahmacun mu yiyelim?” diye sordu.

Gündem Haberleri