Bakan Yerlikaya duyurdu! IŞİD operasyonunda onlarca gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde IŞİD’e yönelik operasyon gerçekleştirildiğini ve toplamda 72 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 13 ilde IŞİD’e yönelik “GÜRZ-1” isimli operasyonların düzenlendiğini ve operasyonlar kapsamında toplamda 72 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon’da gerçekleştirilen operasyonlarda, çok miktarda döviz, Türk lirası ve dijital materyal ele geçirildiğini aktardı.

Gerçekleştiren operasyonlarda, 72 şüpheli şahsın yakalandığını ifade eden Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek” ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri