Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: Yaratıklar

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sanayi bölgesinde bir parkta yiyip içen 4 kişinin tahribatını videoya kaydederek, söz konusu 4 kişiye para cezası verdiklerini ve bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabı X hesabından yaptığı bir paylaşımla yine gündem oldu. Özcan, geçtiğimiz günlerde Bolu'da yere çöp atanlara yönelik ciddi cezai müeyyideler uygulanacağını söylemişti. Dün de, Bolu'da sanayi bölgesinde bir parkın son halini paylaşarak, parkı çöpleriyle kirletenler hakkında yorum yaptı.

Özcan'ın paylaştığı videoda parkta alkol alındığı, yenip içildiği görülüyor. Parkta yiyip içenlerin artıklarını toplamadıkları gibi çevreye saçtıkları da ortada.

Bunun üzerine Tanju Özcan parkın son halini videoya alarak takipçilerine ve Bolu halkına durumun takipçisi olduklarını söyledi.

Parkı kirletenler hakkında "yaratıklar" diye söz eden Özcan, kirletenlerin tespit edildiğini ve para cezası verildiğini ifade etti.

Devamında da bu kişiler için savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarının altını çizdi.

Özcan'ın konuya dair detaylı açıklaması şöyle,

"Dün gece, sanayi bölgemizdeki küçük bir yeşil alanımızda, insan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar.

Biz bu 4 kişiyi tespit ettik ve her birine 39.797 TL idari para cezası kestik. Ayrıca bunlar hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulunacağım. Kanun açık, çevreyi kasıtlı olarak kirletmenin 2 yıla kadar hapis cezası var.

Vallahi siz kirletmeye devam ederseniz işin sonu hapishane de bitecek!!!"

Gündem Haberleri