Bursa Devlet Su İşleri’nden Skandal 15 Temmuz Mesajı

Bursa Devlet Su İşleri Yönetimi, işçilerin 15 Temmuz etkinliğine katılması için talimat gönderdi. Gönderilen mesajda, söz konusu etkinliğe katılan ve katılmayan işçilerin tespit edilmesi talep edildi.

Bursa Devlet Su İşleri (DSİ) yönetimi, amirlere 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 8. yılı nedeniyle gerçekleştirilecek olan anma etkinliği için talimat verdi ve işçilerin katılımını 'üst seviyede' sağlamalarını talep etti.

Amirlere gönderilen mesajda, etkinliğe katılımın üst seviyede olması gerektiği belirtilirken etkinliğe katılan ve katılmayan işçilerin de tespit edilmesi istendi. Söz konusu mesajda, 15 Temmuz kapsamında saat 19:00'da Heykel Valilik Binası önünden Bayrak Yürüyüşü gerçekleştirileceği belirtilirken personelin etkinliğe katılım sağlaması talimatı verildi.

Mesajda, birim amirlerinin personellerine gereken duyuruyu yaparak Bayrak Yürüyüşüne katılımı üst seviyede sağlamaları gerektiği ifade edilirken “Gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve katılan/katılmayan personelin birim amirlerimizce tespitini önemle rica ediyorum." ifadelerine yer verildi.

Gündem Haberleri