Cumhurbaşkanı Erdoğan Olimpiyatların açılış törenini hedef aldı: 13 yaşındaki torunum “Dede gitme” dedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris Olimpiyatları’nın açılış törenini 'ahlaksızlık' diyerek hedef alırken konuya ilişkin Papa ile görüşeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenini sert bir biçimde eleştiren Erdoğan,"Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron, beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum 'Dede, gitme. Orada LGBT gösterisi yapılıyor' dedi.” açıklamasında bulundu.

“SAYIN PAPA'YI ARAYACAĞIM'”

Paris’te yapılmak istenenin, insanı hayvanlardan daha aşağıya çekme projesi olduğunu kaydeden Erdoğan, “Paris'teki rezil sahne, sadece Katolik alemini sadece Hristiyan dünyasını değil, en az onlar kadar bizi de rencide etti. İlk fırsatta sayın Papa'yı da bununla ilgili arayacağım. Onunla tüm Hrıstiyan alemine yapılan saygısızlığı paylaşacağım." ifadelerini kaydetti.

"LGBT LOBİSİ BATI'YI ESİR ALDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, CHP ve DEM Parti'yi de eleştirerek, "Cinsiyetsizleştirme projelerinin ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP'li belediyelerin üstlenmesi gerçekten ibret vericidir. LGBT lobisi Batı'yı esir aldı. Ses çıkaramıyorlar, biz çıkarıyoruz.” ifadelerini kullandı ve sapkın akımlarla mücadele edeceklerini ifade etti.

KATLİAMA ONAY VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda, sokak hayvanlarının katledilmesinin önünü açan kanun teklifine, TBMM Genel Kurulu'nda “evet” oyu veren milletvekillerine teşekkür ederek "Milletimizin acil çözüm beklediği başıboş köpek meselesini, hükümet, yerel yönetimler ve hayvanseverler el ele vererek kısa sürede hal yoluna koyacağız" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri