Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'e yanıt

Yusuf Dikeç, Elon Musk’a robotların olimpiyatlarda madalya kazanıp kazanamayacağını sordu. Musk, “Robotlar her zaman hedefi vuracak” yanıtını verdi ve İstanbul’u ziyaret etmek için sabırsızlandığını belirtti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, Olimpiyatlar'daki rahat duruşuyla büyük ilgi görmüştü. Şimdi, sosyal medya platformu X'te Elon Musk'a yönelttiği soru ile gündemde.

'TAM ORTASINA VURACAK'

Dikeç, Musk'ı etiketleyerek, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları olimpiyatlarda elleri ceplerinde madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Musk, Dikeç'in sorusuna "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak" yanıtını verdi ve İstanbul'u ziyaret etmeyi dört gözle beklediğini belirtti. Ayrıca, Yusuf Dikeç'in 3 Ağustos'ta açtığı resmi X hesabındaki "Merhaba X" paylaşımı, X'in resmi hesabı tarafından alıntılanarak, "X'e hoş geldin" mesajıyla duyuruldu.

Gündem Haberleri