Evlerine giderken kurşunların hedefi oldular

Kan davası sebebiyle Gaziantep’ten İzmir’e kaçan Ali ve Döne Gürbüz, aldıkları simitle evlerine giderken kurşunların hedefi oldu.

İzmir’in Menemen ilçesinde bulunan İncirli Pınar Mahallesi'nde bu sabah 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, 53 yaşındaki Ali Gürbüz ve 61 yaşındaki Döne Gürbüz, bir süre önce kızları M.D.'yi Okan Demir ile evlendirdi.

Halk TV'nin aktardığına göre, M.D. ve Okan Demir arasında yaşanan tartışmanın ardından M.D., babası Ali Gürbüz’ün evine dönerken M.D.'nin erkek kardeşi Alican Gürbüz ise bir tartışma sonucunda, eniştesi Okan Demir'i tabancayla öldürdü. Alican Gürbüz, olayın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAN DAVASINDAN KAÇMIŞLARDI

Cinayetin ardından M.D. ve anne ve babası geçtiğimiz yıl İzmir’in Menemen ilçesine taşındı. Okan Demir’in ailesi ise, oğullarının öldürülmesinin ardından ailenin peşine düştü.

Erkek tarafı ise yaşanan cinayetin ardından ailenin peşine düştü. Bugün sabah saatlerinde, aldıkları simitlerle evlerine gitmekte olan Ali ve Döne Gürbüz, husumetlileri tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Gürbüz çifti olay yerinde yaşamını yitirirken saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Çiftin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Gündem Haberleri