Fatih Altaylı “İsrail'e gidip savaşırım” diyen Hakan Ural'ı eleştiri yağmuruna tuttu

Gazeteci Fatih Altaylı, "Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım" diyen Hakan Ural’a sert tepki gösterdi. Ural’ı “kolpacılıkla” suçlayan Altaylı, “Evlat olsa sevilmez" dedi.

Oyuncu Hakan Ural'ın “İsrail ile savaşırım" sözlerine gazeteci Fatih Altaylı'dan zehir zemberek yanıt geldi. Hakan Ural’ı “Şimdi İran'a gitsin. Alem çocuk ya. Hakikaten komik çocuk… Asker kaçağı… Canım benim, vurdu mu öldürürmüş” ifadeleriyle hedef alan Altaylı, Ural’ı sert sözlerle eleştirdi.

"EVLAT OLSA SEVİLMEZ"

Gazeteci Fatih Altaylı, yaptığı açıklamada, “Hakan Ural, bir deyişin canlı kanıtı biliyorsun: ‘Evlat olsa sevilmez’ var ya… Böyle bir saçmalamak var mı ya… Asker kaçağısın edebinde susup oturacağına ‘Cumhurbaşkanımız izin versin ben hemen gideyim şehit olmak istiyorum’” ifadelerini kaydetti.

Altaylı, Ural’ın Gazze’ye gitmek için izne ihtiyacı olmadığını vurgulayarak “İsteyen herkes gidiyor bir sürü insan gitti orada öldü şehit oldu… Çek git, burada IŞİD’in bürosu var, ona git istersen. Sonra ‘Tokadı vurursam ölür, boynu kırılır’ falan diyor… Şimdi garip olan şu, burada bu acayip tiplerden bahsetmek zorunda kalıyoruz. Bunun bir de dişi versiyonu var, o da acayip bir şey zaten.” değerlendirmelerinde bulundu.

"GİTMEZ KOVSAN DA GİTMEZ"

“Biz niye bunlardan bahsediyoruz? Hakan Ural niye bizim gündemimize var kardeşim? Hakan Ural niye Türkiye'nin gündeminde var?” ifadelerini kullanarak Ural’ı eleştiren Altaylı, “Mesela ben şimdi şey olsam, AKP'li olsam... AKP iktidarının içinde önemli birisi olsam rahatsız olurum. Ya giderim cumhurbaşkanına derim ki ‘Beyefendi bunlar bizi bunlar mı temsil ediyor? Bizi bunlar mı savunuyor?’” açıklamasını yaptı.

Altaylı, gerçekleştirdiği açıklamada, “Çünkü biraz da sen kendini kimin savunduğuna bakarsan, ‘Ya bir dakika, bu normal değil, bunlar bizi savunmamalı dersin.’ Haksız mıyım bilmiyorum ya…” ifadelerini kaydetti ve AKP olmadan Hakan Ural’ın bir öneminin olmadığını ifade etti.

Ural’ın hadsizlik yaptığını belirten Altaylı, “ Ya git kardeşim. Git kurtulalım ya. Gitmez de kovsan gitmez.” dedi.

"ARASIN BENİ ONA ÖZEL UÇAK TUTACAĞIM"

Ural kendisini ararsa ona özel uçak tutacağını söyleyen Altaylı, “Arasın beni. Desin ki ‘Ben gidiyorum’, ben ona en yakın havaalanına özel uçak tutacağım bak. Yemin ediyorum ki bulup buluşturacağım parayı, istediği yer neresiyse, Gazze'ye en yakın, Kahire mi neresi, İskenderiye mi neresi, oraya götüreceğim onu kardeşim.” ifadelerini kaydetti.

Fatşih Altaylı, Ural’ın sözlerini, “Ya bunlar böyle sallamacı… Bunlar şey dedim kolpacı. Ne dediler, açın bakın dedim. Kolpacı ne demek, çok basit kolpacının ne olduğunu bilmeyen mi var?” ifadeleriyle eleştiri yağmuruna tuttu.

Gündem Haberleri