Fatih Altaylı’dan Yusuf Tekin’e Zehir Zemberek Sözler

Gazeteci Fatih Altaylı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Okullarımızdaki internet bağlantısının faturasını biz ödüyoruz” ifadelerinin ardından zehir Tekin’e sert tepki gösterdi.

Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde “Okullarımızdaki internet bağlantısının faturasını biz ödüyoruz” açıklamasını yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında zehir zemberek bir yorumda bulundu.

Konuya ilişkin YouTube kanalından açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı, Tekin için “Herhangi bir okula müstahdem yapılmayacak adamı bakan yaptılar.” ifadesini kullandı. Açıklamasında, “Kim ödeyecek ben mi ödeyeceğim neden, biz ödüyoruz zaten, babanın cebinden ödemiyorsun, benden aldığın vergiden ödüyorsun, O parayı benden aldığın vergilerden, bizim çocuklarımız için ödüyorsun.” söyleminde bulundu.

“Bunlarda kabahat yok, bunları bakan diye atayanlarda kabahat. Yemin ediyorum Herhangi bir okula müstahdem yapılmayacak adamları bakan yapıyorlar Milli Eğitim’e.” ifadelerini kaydeden Altaylı, bir müstahdemin bile Milli Eğitim’e Tekin’den daha faydalı olduğunu ifade etti.

Gazeteci Altaylı, “Kalkıyor diyor ki biz ödüyoruz. Lütfetmişsiniz, ödemeyin sanki çok büyük bir şey yapıyor. Bu Yusuf Bey’in kabahati yok işte bunu kim oraya oturttuysa onda kabahat.” ifadelerini iletti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde bir açıklama gerçekleştirmiş ve “Okullarımızdaki internet bağlantısının faturasını biz ödüyoruz. Bu bedava değil. Her ay yüz milyonlarca lira internet faturası ödüyoruz.” ifadelerini kullanmıştı. Tekin’in bu söylemi, kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açmıştı.

Gündem Haberleri