Fatih Erbakan AKP'yi "Şantaj yapıyorlar" diyerek hedef aldı | Son dakika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinden bazı isimlerin istifa edip AKP’ye geçeceği iddialarının ardından açıklamalarda bulundu. Erbakan AKP’yi hedef alarak belediye başkanlarına siyasi şantaj yapıldığını iletti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinden bazı kişilerin AKP'ye transfer olacağına ilişkin iddialar üzerine açıklama yaptı. Erbakan, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçiminde seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin AKP'nin siyasi şantaj yöntemleriyle tehdit edildiğini ifade etti.

Erbakan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İktidar gücünü elinde bulunduranlar Yeniden Refah Partimiz’den seçilen Belediye başkanlarımıza, kamu gücünü kullanarak hizmet yaptırmayacaklarını göstererek; hizmetlerin yapılması için gerekli imkanları, belediye başkanlarımızın partimizden istifa ederek, kendi saflarına geçmesi karşılığında vereceklerini ima ve ifade etmektedirler.” ifadelerini kaydetti ve Yeniden Refah Partili başkanların faaliyetlerini engelleyerek onları hizmet edemez duruma getirmenin ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış olmadığını kaydetti.

Milletin tercihini ve iradesini yok sayarak şahsi ikbal, menfaat ve konforları uğruna saf değiştirenleri milletin affetmeyeceğini ileten Erbakan, ”Bu gibi siyasi operasyonlar, milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan, her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen, Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Yeniden Refah Partimiz’in yükselişini asla durduramayacaktır." ifadelerini kaydetti.

Gündem Haberleri