Flaş iddia! 6 Şubat depremi sırasında Menzil'den Kızılay'a büyük satış

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan gazeteci İsmail Arı, Menzil Cemaati ve Kızılay ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına katılan gazeteci İsmail Arı, Kızılay ve Menzil cemaatiyle olan ilişkisine dair önemli bir açıklamada bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sırasında Kızılay’ın, Menzil cemaatinin şirketi olan Nakış Gıda’dan yüksek bütçelerle bir alım gerçekleştirdiğini ifade eden Arı, "Binlerce insanın öldüğü dönemi, Menzil’e para aktarmak için fırsat olarak görmüşler" ifadesini kullandı.

Arı, programda yaptığı açıklamada, "Nakış Gıda diye bir şirketi var Menzil’in. Depremden hemen sonra Kızılay buradan milyonlarca liralık alım yapmış.” ifadelerini kaydetti.

KIZILAY'DAN İSTİFA ETMİŞTİ

Dönemin Kızılay Başkanı Kerem Kınık, depremin ardından çadır satışları ve diğer skandallarla tepki çektikten sonra istifa etmek zorunda kalmıştı. Sosyal medya hesabındaki profil açıklamasını "Kızılay Genel Başkanı" yerine "Kızılay Gönüllüsü" olarak değiştiren Kınık, dürüstlük temalı ifadeler kullanmıştı. Kızılay’ın yeni başkanı ise Fatma Meriç Yılmaz olmuştu.

Gündem Haberleri