“Galatasaray yöneticisiyim” dedi! Polis ve savcıları kandırarak milyonluk vurgun yaptı

Kendini Galatasaray Spor Kulübü üyesi olarak tanıtan Murat Ş. isimli şahıs, ‘ucuz araç’ vaadiyle polis memurları, emniyet müdürlerini ve cumhuriyet savcısını dolandırdı. Milyonluk vurgun yapan şahsa, 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kendini Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve uluslararası bir lojistik firmasının CEO’su olarak tanıtan Murat Ş. isimli şahıs, ucuz araç vaadiyle sporcuların yanı sıra emniyet müdürleri, polis memurları ile savcıları milyonlarca lira dolandırdı. Şahsın tuzağına düşen mağdurlardan biri de, Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe çıktı.

CUMHURİYET SAVCISINI BİLE DOLANDIRMIŞ

Sabah’ta yer alan habere göre, Murat Ş., arkadaş ortamında tanıştığı polis memurunun aracını satıp yenisini alacağını öğrendi ve planını kurguladı. Murat Ş., polis memuruna, kendisine ucuz fiyata araç alabileceğini söyledi fakat polis memuru ikna olmadı. Murat Ş., bu defa, daha önceleri 2 defa emniyet müdürüne araç aldığını ileri sürerek araçların faturasını polise gösterdi.

Bunun sonucunda ikna olan polis memuru, Murat Ş. isimli şahsa toplamda 666 bin 249 TL gönderdi fakat aradan 5 ay geçmesine rağmen arabasını alamadı.

Polis memuru, Murat Ş.’nin aynı yöntemle; Ataşehir’de görevli bir komiserden 1 milyon lira aldığını, hatta emniyet müdürleri ve cumhuriyet savcısından da para aldığını öğrenince İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu.

Şikayetler üzerine hakim karşısına çıkacak olan Murat Ş., 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Gündem Haberleri