Gülbin Tosun: Now ile yollarımızı ayırdık

Now Ana Haber sununucusu Gülbin Tosun kanalla yollarını ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş hakkında paylaştığı bir mesaj nedeniyle kanaldan kovulduğu iddiaları gündemde olan Gülbin Tosun twitter hesabından Now TV ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Twitter üzerinde paylaştığı mesajda kanaldan ayrıldığını duyuran Tosun, "15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan @dogansenturk‘e ayrıca teşekkür ederim" dedi.

NE OLMUŞTU?

NOW TV Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarının katledilmesinin önünü açan kanun maddesi hakkındaki ifadelerini eleştiren bir mesaj yayınlamıştı.

Söz konusu mesajın ardından zorunlu izine çıkarıldığını duyuran sunucunun Mansur Yavaş'a yönelik eleştirileri nedeniyle işine son verildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaları yalanlayan bir mesaj yayınlayan Mansur Yavaş ise yanlış bir algı oluşturulduğuna dikkat çeken bir mesaj yayınladı, Yavaş açıklamasında, "Konuya ilişkin olarak; Gülbin Tosun'un süresiz ve zorunlu izne çıkarılmasındaki nedenin şahsıma yönelik yaptığı açıklamalara tepki göstermem olduğu yönünde yanıltıcı bir algı oluşturulmuştur. Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır." ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri