Hafize Gaye Erkan’dan milyonluk villada parti! Ev kiralarının pahalılığından şikayetçiydi

Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, aylar sonra ortaya çıktı. Bir partide görüntülenen Erkan’ın, oğlu için doğum günü partisi yaptığı iletilirken partinin düzenlendiği villanın 2 -3 milyon Euro arasında değeri olduğu öne sürüldü.

Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, aylar sonra Bodrum’da oğlu için düzenlediği doğum günü partisinde ortaya çıktı. Görev yaptığı sürede, İstanbul’daki kira fiyatlarından şikayetçi olan ve "Annemin evine yerleştim" diyen Erkan, Bodrum’un en pahalı rezidansında denize sıfır bir villa satın aldı. Sözcü’nün aktardığına göre, eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın, söz konusu villada oğlu için devasa bir doğum günü partisi yaptığı kaydedildi.

MAAŞ ALMAYA DEVAM EDİYOR

ABD’den Türkiye’ye Merkez Bankası Başkanlığı için getirilen Hafize Gaye Erkan, görevinin 8. ayının ardından affını istemişti. Görevden alındığı için brüt yaklaşık 300 bin TL maaş almaya devam eden Erkan, oğlu için kesenin ağzını açtı. Doğum günü partisi için ne kadar harcandığı ise bilinmiyor. Erkan’ın, 1 buçuk yıl içerisinde sigortalı bir işe girmemesi halinde ise yaklaşık 300 bin TL maaşı ödenmeye devam edecek.

Gündem Haberleri