Hamas’tan Türkiye'ye teşekkür

Hamas, İsmail Haniye'nin cenaze törenindeki destek için Türkiye'ye teşekkür etti. Türkiye'nin geniş katılımı ve desteği için minnettarlıklarını ifade ettiler.

Hamas, İran'da suikaste uğrayan Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin cenaze töreninde Türkiye'ye gösterdiği destek için teşekkür etti. Hamas, Türkiye'nin cenaze törenine geniş bir heyetle katıldığını ve resmi ile halk düzeyinde büyük bir katılım sağladığını belirterek, Cumhurbaşkanı, hükümet, parlamento ve Türkiye halkına teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Hamas açıklamasında, “İlk anlardan itibaren, Cumhurbaşkanı ve yetkilileri olarak başsağlığı dileyen ve cenaze törenine resmi ve halk düzeyinde en büyük katılımı sağlayan Türkiye'ye, cumhurbaşkanı, hükümet, parlamento ve halk olarak teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

'MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Hamas ayrıca, cenazenin karşılanması ve defnedilmesi konusundaki destekleri için İran ve Katar’a da minnettarlığını ifade etti. Açıklamada, Filistin'in özgürlüğü ve bağımsızlığı konusundaki kararlılığın yineleyerek, bu hedeflere ulaşma yolundaki mücadelelerine devam edileceği vurgulandı.

Gündem Haberleri