İYİ Parti’de bir istifa daha

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım" ifadelerin mi kullanırken Özdemir'in istifasıyla İYİ Parti'nin Meclis’teki milletvekili sayısı 33'e düştü.

Yaptığı açıklamada, “Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım. Bir Vekil olarak, sadece beni seçenlerin, seçim bölgemdeki vatandaşlarımızın değil, bütün Türkiye’nin Vekili olduğumun bilincindeyim” ifadelerini kaydetti.

Seçim kampanyasını; Yetiştirme yurtlarından çıkan kız çocuklarına, hem anne hem baba olmak zorunda olan kadınlara, engelli yurttaşlara ve sahipsiz hayvanlara çare olacak mücadeleyi vermek için girdiğini belirten Özdemir, “Benim için önemli olan; değerlerimden, inançlarımdan vazgeçmeden bunları savunmak. Bundan sonraki Vekillik hayatımda bu ilkeler doğrultusunda tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bana oy verenleri utandırmayacağım.” açıklamasında bulundu.

Gündem Haberleri