İYİ Partili Üyenin 9 yaşındaki oğlunun çalıştığını belirttiği tweet olay oldu

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Melih Aydın 9 yaşındaki oğlunun çalışmasını gururla anlattı, sosyal medya ikiye bölündü.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi'nin 9 yaşındaki oğlunu çalıştırmasını sosyal medya hesabı "X" üzerinden duyurmasıyla pek çok kişi ikiye ayrıldı.

Ülkedeki çocuk işçilerin sayısının fazlalığı ve zor koşullarda çalıştırılması gündemde her zaman yerini koruyorken bu paylaşımla İYİ Partili Melih Aydın pek çok kişinin tepkisini üzerine çekmiş oldu.

Eğitim çağındaki çocukların çalıştırılmasına, üstelik zor şartlar altında yetişkinler gibi çalıştırılmasına yönelik tepkilere rağmen bu durumu olumlu bulan da pek çok kişi yorumlarını sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Melih Aydın'ın ihtilafa neden olan "X" paylaşımı şöyle:

Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Aydın, bir paylaşım daha yaparak, "Her konuda ikiye bölünmeyi beceren necip milletimiz çocuğu Aslan üzerinden de bölünmeyi başardı. Bazı şeyleri hayretle okuyorum. Arkadaşlar çocukluğunu yaşayamadığını iddia ettiği çocuğun babasının lunaparkları var :) Biraz sakin kamyon kasasından karpuz indirtmedik." açıklaması yaptı.

Gündem Haberleri