Kuvvet Komutanları Hizbullah’ın siyasi temsilcisiyle aynı karede poz verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ahlat ziyaretinde bulunan kuvvet komutanları ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terör örgütü Hizbullah’ın siyasi temsilcisi, HÜDA – PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Savaşı’nın 953. yıl dönümü nedeniyle Bitlis’in Ahlat ilçesinde Selçuklu mezarlığını ziyaret etti. Ziyaretinde Erdoğan’a; Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri eşlik etti.

KOMUTANLAR HÜDA PAR’LA YAN YANA

Erdoğan’ın Ahlat ziyaretinde, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı düzenlediği suikast sonucunda şehit eden Hizbullah’ı terör örgütü olarak tanımayan HÜDA – PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte aynı karede poz verdi.

Gündem Haberleri