LC Waikiki çalışanı uğradığı baskı ve mobbing nedeniyle intihar etti, mağazadan açıklama geldi

Samsun'daki bir Lc Waikiki mağazasında çalışan Muhammed Yavuz, müdürü tarafından uğradığı psikolojik baskı ve şiddete dayanamaması nedeniyle ardından mektup bırakarak intihar etti.

Evrensel 'den Emirhan Durmaz'ın haberine göre, Samsun Lc Waikiki mağaza çalışanı Muhammed Yavuz, mağaza müdürü E.C tarafından bir süredir devam eden psikolojik şiddet ve mobbinge maruz kaldığını belirten bir mektup bırakarak intihar etti. Mektupta kendisine uygulanan mobbingin ayrıntılarına yer veren Yavuz, devamında eşiyle birlikte çalıştıkları mağazada eşinin işten çıkarıldığına ve ardından açtıkları işe dönüş davası nedeniyle kendisine baskı ve psikolojik şiddet uygulandığına dikkat çekti.


İNTİHAR VAKASI DEĞİL İDAM


Ölümünden müdürünü sorumlu tuttuğu mektubunda Yavuz, 'Bu bir intihar vakası değildir, cellatlığını E.C'nin yaptığı bir idam vakasıdır' cümlesine yer verdi. Mektubun devamında, 14 yılımı verdiğim şirkette psikolojim alt üst oldu diyen Yavuz, 'Artık aranızdan ayrılıyorum, ardımda gözü yaşlı bir eş, babasız büyüyecek bir çocuk ve anne karnında henüz doğmamış bir bebek bırakıyorum miras olarak' ifadelerini kullandı.


MAĞAZADAN AÇIKLAMA GELDİ


Yavuz'un intiharına ilişkin bir açıklama yapan Lc Waikiki, kurum içinde soruşturmanın devam ettiğini bugüne kadar konuyla ilgili kurumun herhangi bir mobbing şikayeti almadığını belirtti.

Gündem Haberleri