Mercedes köpeğe dünyanın en güzel arabasını yaptı

Ünlü otomobil devi Mercedes'ten ayakta alkışlanacak hareket. Arka ayakları olmayan köpeğe tekerlek aparatı üreten Alman otomobil devi Mercedes bu tasarımıyla takdir topladı.

Sosyal medyada yayılan bir görüntü görenlerin yüzlerini güldürdü. Özellikle Türkiye'de son aylarda gündemden düşmeyen ve pek çok kesimin olumsuz tepkisini çeken sokak hayvanlarına yönelik alınan canice kararların aksine yurt dışında arka ayakları olmayan bir köpeğin mutluluğuna imza atanlar dikkat çekti.

Söz konusu engelli köpeğin mutluluğu ise ünlü otomobil markası Mercedes'in köpeğe arka ayak tadında teker sistemi yapmış olması.

Ünlü ve kaliteli otomobil markası Mercedes'in köpek için özel tasarladığı tekerlek aparatı çok beğenildi. Görüntülerde köpeğin son derece mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Bir Mercedes mağazasında alkışlarla karşılanan sevimli köpeğin görüntüleri mutluluk yarattı. Köpeğin, kendisi için tasarlanan aparata doğru koşuşu ve devamında aparatla birlikte heyecanla yürüyüşü görenlerin beğenisi kazandı.

Mercedes, bu eylemiyle pek çok kişinin takdirini kazandı.

Gündem Haberleri