Narin cinayetindeki itirafçının kardeşi konuştu!

8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine dair yürütülen soruşturma devam ediyor. Gözaltına alınanların çapraz sorgusunda ifadeler kaydediliyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi, Salim Güran ve abisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Narin'i çuval içinde götürüp gömdüğünü itiraf eden ve ardından tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi A Haber’e konuştu.

'CENAZEYİ GÖTÜRMESEM BU ADAM AİLEMİ YOK EDERDİ'

"Ben ağabeyime gerçek neyse söyle dedim. Ağabeyim ise bana, 'Ben yukarıdan geliyordum, muhtar bana selektör yaptı. Ben de durdum. Muhtar bana arabanda çuval var mı diye sordu. Ben de tarım işi için çuval ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sonra cesedi görünce korktum, geri çektim kendimi. Muhtar sana 200 bin lira veriyorum dedi. Ben kabul etmedim. Aileni düşün bu cenazeyi buradan götür dedi. Bu cenazeyi götürmesem bu adam ailemi yok ederdi' dedi.

'AĞABEYİM SUÇLUDUR'

Karakola gittiğini ifade verdiğini söyledi ağabeyim. Ağabeyimin paraya ihtiyacı yok ayda 300 binden fazla para kazanıyor, neye ihtiyacı olabilir? Muhtarla aile gibiydik hele ki muhtar ve abim kardeş gibiydi. Abimin paraya ihtiyacı yoktu kendisi ve 3 oğlu inşaat ustasıydı. Ağabeyim cenazeyi dereye götürdüğü için suçludur." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri