Narin, daha önce 3 kez taranan aynı noktada, çuval içinde cansız halde bulundu

Narin Güran'ın bedeni daha önce 3 kez aranmış olan aynı noktada bir çuval içerisinde cansız halde bulundu.

Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan beri aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, köye bir kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekiplerinin bulduğu bedeni doğruladı. Narin'in kaybolmasından sonra ilk gözaltına alınan isim ağabeyi olmuş, ancak serbest bırakılmıştı. Daha sonra, amcası ve köy muhtarı Salim Güran tutuklandı.

DAHA ÖNCE İHBAR ÜZERİNE ARANMIŞTI

2 gün önce de yakın çevreden bir bölge için ihbar gelmesi üzerine bölge taranmış ancak bir sonuca ulaşılamamıştı. Bugün Narin'in cansız bedeni bir çuval içerinde Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Daha önce 3 kez aranan bölgede Narin, bugün aynı noktada bulundu.

BAŞKA İZLER DE BULUNMUŞTU

Daha önce evinin yakınlarında Narin'e ait olduğu düşünülen bir terlik bulunmuş ancak aile terliğin Narin'e ait olmadığını söylemişti.

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ DAHA ÖNCE 3 KEZ ARANAN BÖLGEYE TAŞINDI MI?

Narin'in bulunduğu noktaya taşınıp taşınmadığı bilinmiyor. Narin'in bedeninin bulunmasında bir ihbar ya da itiraf söz konusu olup olmadığı hakkında bir bilgi de bulunmuyor. Ekipler Narin'in bulunduğu alanda başka herhangi bir iz olup olmadığını araştırıyor. Çuval içinde bulunmuş olması Narin'in başka bir yerde öldürülüp cansız bedeninin buraya bırakıldığı yönündeki şüpheleri artırdı.
Köye giriş çıkışlar kapatıldı.

NARİN'İN ÖLÜM SEBEBİ BELİRLENEBİLİR Mİ?

Narin'in ölüm sebebini belirleyecek olaqn otopsi deforme olmuş cansız bedeni üzerinde etkili olabilcek mi? Mevcut otopsi imkanları ile Narin'in bedeni, içinde bulunduğu çuval, dere yatağı, ölümüne sebep olan silah veya ölüm sebebi, bulunan her bulgu Narin'e ne olduğunu anlatacak.

Narin'in bedeninin bulunmasıyla tutuklu halde bulunan amca Salim Güran'ın arabası ve abisinin kolundaki izler yeniden incelenecek.

Gündem Haberleri