Narin hala kayıp: Amcası telefon kayıtlarını silmiş!

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in amcasının telefonundaki mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında geniş çaplı aramalar ve incelemeler devam ediyor.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in kaybolma vakası hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Soruşturma kapsamında bugün gözaltına alınan Narin'in amcası S.G.'nin telefonunda yapılan incelemelerde şok edici bir detay ortaya çıktı. S.G.’nin, telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı belirlendi.

130 KİŞİDEN İFADE ALINDI, 32 BİN 952 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Bu bulgunun yanı sıra, emniyet yetkilileri Narin’in kaybolduğu saatlerde bölgede geçen yaklaşık 150 aracı sorguladı ve detaylı aramalar yaptı. Şu ana kadar toplam 12 bin 565 araç incelendi, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi ve 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alanda tarama yapıldı.

ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Soruşturma ekipleri, Narin’in kaybolmadan önceki son görüntülerini de kamuoyuna sundu. 21 Ağustos’ta saat 15.15'te okulda çekilen görüntülerde, Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından tepe yolunu kullanarak evine doğru ilerlediği görülüyor. Emniyet güçleri, Narin’in bulunması için çalışmalarını hızla sürdürüyor ve tüm olasılıkları değerlendiriyor.

Gündem Haberleri