Narin'in ablasını ölümünde de büyük şüphe varmış!

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesinden 21 kişi gözaltına alındı, aralarında anne, baba, kardeşler ve amcalarının bulunduğu belirtildi. Narin'in ablasının da merdivenden düşerek öldüğü öğrenildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olarak aranan 8 yaşındaki kız çocuğu Narin'in cansız bedeni bu sabah evine 1-1,5 km uzaklıktaki derede bulundu. Narin'in otopsi işlemleri devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan soruşturma kapsamında 21 kişinin gözaltına alındığı haberi geldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi, babası, 2 erkek kardeşi, köyde yaşayan 3 amcası ve şüpheli olarak tutuklu bulunan amcası Salim Güran da bulunuyor.

Halk TV'de Gülşah Ekinci ile Gündem Özel programıan bağlanan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, Narin'in ölümü hakkında konuştu. Narin'in ailesiyle ilgili yeni bir bilgi daha gün yüzüne çıktı. Daha önce Narin'in ablasının da merdivenden düşerek öldüğü öğrenildi.

Gündem Haberleri