Narin'in raporunda korkunç detaylar: Kanlar kemiklere bulaşmış, göğsüne baskı yapılmış!

8 yaşında katledilen Narin Güran'ın otopsisinde Histopatoloji raporu ortaya çıktı. Narin'in boğularak öldürüldüğü kesinleşirken raporun detayları kahretti.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra kaybolup 19 günün ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in histopataloji raporu çıktı. Raporda minik Narin'in ön boyun kemikleri dışında sol boyun ile ense birleşimi ve sol çene altında yoğun kanama olduğu tespit edildi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu, Histopatoloji raporunun detaylarına ulaştı. Narin'in boğularak öldüğü kesinleşirken raporun detayları kan dondurdu.

KANLAR, KEMİKLERE BULAŞMIŞ

Narin'in boyun ve çene kısmında kanama ile bedenine ait pek çok bölümde de çürüme ve sıvılaşma tespit edildi. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan raporda Narin'in bedenin bir kısmında çürümenin başlayıp sıvılaşma meydana geldiği kaydedildi. Narin'in boyun bölgesinde meydana gelen kanamalar ve kemiklere bulaşan kanlar da dikkat çekti.

GÖĞSÜNE BASKI YAPILMIŞ

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan Narin Güran’ın histopatoloji raporunda, bedeninin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma tespit edildiği belirtildi. Raporda, Narin’in boyun bölgesindeki 4 önemli bulguya dikkat çekildi. Özellikle göğüs kısmında hasar olduğu ve göğüs üstü ile cilt altında “ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen” kanamayla uyumlu bulguların bulunduğu öğrenildi.

ADLİ TIP RAPORUNUN GELECEK HAFTA TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Cinayetin boyun bölgesi hedef alınarak işlendiği kesinleşirken birinin Narin'e arkadan koluyla sarılarak boğmuş olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu. Beden üzerinden alınan 91 bulgunun taramasına devam edilip önümüzdeki hafta raporun tamamlanması bekleniyor.

Gündem Haberleri