Savcı kendisine “Yer yok” diyen restoran çalışanlarını gözaltına aldırdı

Ordu’da bulunan bir restorana giden savcı, çalışanların boş yer olmadığını söylemeleri üzerine restoran sahipleriyle tartıştı. Çalışanları tehdit eden savcı, restoran sahibi dahil 3 kişiyi gözaltına aldı.

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası’nda 4 Ağustos’ta saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, ailesiyle birlikte yemek yemek isteyen M.Ş.K. isimli bir savcı, personellerden yer olmadığı ve yarım saat beklemesi gerektiğini cevabını aldı. Savcı, yarım saat beklemek istemediğini söyledi ve restorandan ayrıldı ancak yarım saat sonra tekrar restorana gelen savcı, kendisine bir yer bulunmasını istedi.

BirGün’de yer alan habere göre, restoran çalışanları ise, M.Ş.K. isimli savcıya, "Müşterileri sayımız siz gittikten sonra arttı ve boş yerimiz yok, 1 saat içerisinde hizmet veremeyiz” yanıtını verdi.

"HEPİNİZİ MAHVEDECEĞİM"

Bunun üzerine sinirlenen savcı, restoran personellerine bağırarak “Ben savcıyım. Hepinizi mahvedeceğim” diyerek restorandan ayrıldı. Olaydan 1 saat sonra jandarma ile birlikte restorana gelen savcının bütün personelleri dışarıya çıkartarak ‘Hepsi ayağıma gelecek’ dediği öne sürüldü. Ünye’de görev yaptığı belirtilen savcının restoran çalışanlarına ve sahiplerine bağırdığı ve masaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

ÇALIŞANLARI GÖZALTINA ALDIRDI

Yaşanan olayın ardından restoran sahipleri ve çalışanlarının gözaltına alındığı belirtilirken 3 kişinin geceyi nezarette geçirdiği kaydedildi. 3 kişinin hala gözaltında bulunduğu ve savcılıkta sorgularının sürdüğü belirtildi.

Gündem Haberleri