“Savcı yer olmadığı için gözaltına aldırdı” denmişti! Gerçek bambaşka çıktı

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, restoran sahibi ve çalışanlarını yer olmadığı gerekçesiyle gözaltına aldırdığı ileri sürülen Ünye Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın şiddete uğradığı ortaya çıktı.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, Ünye Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın, gittiği Güleç Izgara isimli restoranın sahibi ve çalışanlarıyla, kendisine yer olmadığı söylendiği için tartıştığı, ardından da jandarmayla restorana gelerek personeli gözaltına aldırdığı ileri sürülmüştü.

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, Savcı Koca ise, yaşananların çok farklı olduğunu anlattı. Geçtiğimiz gün akşam yaşanan olayda, saat 20.45’te Savcı Koca, eşi, çocuğu ve kayınvalidesiyle gittiği restoranda sipariş süresi uzadığı ve yer sorunu yaşadığı için lokanta sahipleriyle tartışmaya başladı.

SAVCIYA SALDIRDILAR

İşletme sahipleri Erkan ve Ercan Güleç ile çalışanlardan Abdussamed Arpacı’nın, Savcı Koca’yı darp ettiği öne sürdü. Koca, kulağına yumruk darbesi alırken kargaşa sırasında Koca’nın kayınvalidesinin kucağında bulunan dokuz aylık bebek yere düştü ve alnında şişlik oluştu.
Yaşananların ardından, Güleç kardeşler ile Arpacı gözaltına alındı.

Gündem Haberleri