Şevket Çoruh, Ahmet Şık'ın sözlerini paylaştı

Arka Sokaklar dizisinde tanınan ünlü oyuncu Şefket Çoruh, sosyal medya hesabından Ahmet Şık'ın TBMM kürsüsünde söylediği sözlere yer verdi. Çoruh'un bu paylaşımı, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

TBMM Genel Kurulu, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin iptaline ilişkin Anayasa Mahkemesi kararının ardından olağanüstü bir toplantı düzenledi.

Genel Kurul, Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Ahmet Şık'ın AKP milletvekillerine "Sizde utanma yok, haysiyet yok."sözleri üzerine karıştı.

"HAYSİYETİNİZ YOK"

Şık, “Sözü hiç uzatmayacağım! Bir tespitle başlayacağım, sizde hiç utanma yok! Zerre miskal utanmanız yok, haysiyetiniz yok!” ifadelerini kullandı.

Ahmet Şık'ın sözleri AKP milletvekillerinin sert tepkilerini çekti ve bu nedenle oturuma 15 dakikalık bir ara verildi. Ara verildikten sonra, AKP milletvekili Alpay Özalan, Şık kürsüdeyken saldırıya geçti.

Kısa sürede büyüyen kavga sırasında, DEM Parti milletvekili Gülistan Koçyiğit'in kaşı da yaralandı.

ŞEVKET ÇORUH'TAN AHMET ŞIK'A DESTEK PAYLAŞIMI

Meclis'teki tartışmanın ardından, siyasiler ve ünlü isimlerden art arda tepkiler gelmeye devam ediyor. En son olarak, tanınmış oyuncu Şefket Çoruh, sosyal medya hesabından Ahmet Şık’a destek verdi.

Çoruh, Şık'ın kürsüde sarf ettiği sözleri paylaştığı gönderisinde, “sözü hiç uzatmayacağım. bir tespitle başlayacağım, sizde hiç utanma yok. zerre miskal utanmanız yok, haysiyetiniz yok! Ahmet Şık” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri