Sokak köpeğine sopalarla saldırdılar

İzmir’in Buca ilçesinde, baba oğul oldukları öğrenilen iki şahıs, yerde uzanan bir sokak köpeğine acımasızca saldırdı. Saldırgan şahısların, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

İzmir’in Buca ilçesinde, yürek sızlatan bir olay meydana geldi. Ellerinde sopa olan 64 yaşındaki R.K. ve 33 yaşındaki oğlu T.K., sokağın kenarında uzanan yaşlı ve tek gözü görmeyen bir sokak köpeğine acımasızca saldırdı.

Köpeğin acı içinde bağırmasına rağmen durmayan saldırganlar, ellerindeki sopalarla birlikte olay yerinden ayrılırken yaşlı köpek başından ve belinden yaralandı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Uğradığı saldırı sonucunda çok kan kaybeden ve durumu ağır olan köpek, veteriner kliniğine götürülerek tedavi altına alındı. Yurttaşlar, yaşanan olaya tepki gösterirken saldırgan baba ve oğul, şikayet üzerine Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Saldırganlar, emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi, çıkarıldıkları mahkemede ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem Haberleri