Sonunda bunu da malzeme yaptı: Sosyal medya fenomenine tepkiler çığ gibi büyüdü!

Narin'in cansız bedeni bir çuval içinde dere yatağında bulundu. Yaşananlar ardından hakkında soruşturma bulunan fenomen Özlem Öz skandal bir paylaşım yaptı.

Günlerdir kayıp olan küçük Narin’in cansız bedeni, dere yatağında bir çuval içerisinde bulundu ve bu gelişme Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yarattı.

Olay sonrası sosyal medya fenomeni Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı ve Öz'ün konuyla ilgili yaptığı paylaşım, birçok insanı şaşkına çevirerek tepki topladı.

Soruşturma sürecinde sıkça adı geçen, lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken ve hakkında açılan soruşturmanın ardından gözlerin çevrildiği fenomen Özlem Öz, son skandal paylaşımıyla eleştirilerin odağı haline geldi.

Öz, Türkiye’yi yasa boğan Narin haberini anarak yaptığı bir video paylaşımıyla hayrete düşürdü ve sosyal medyada çok fazla tepki yorumu aldı.

NARİN GÜNLER SONRA DERE YATAĞINDA BULUNDU

Küçük Narin’in cansız bedeni, 9 Eylül’de daha önce araştırılan bir dere yatağında bir çuval içinde bulundu.

Otopsi sonuçları henüz paylaşılmamışken, Narin'in bedeninin olay yerine sonradan getirildiği iddiaları geniş bir yankı buldu.

Bu üzücü gelişmelerin ardından, fenomen Özlem Öz’ün tepkisi farklı bir şekilde dikkat çekti.

Özlem Öz, ilk olarak “Narin’in haberini aldıktan sonra içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor" şeklinde bir açıklama yaptı. Ancak sonrasında sosyal medyada yayımladığı bir video, geniş bir tartışmaya neden oldu ve ortalık karıştı.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Fenomen Özlem Öz, sosyal medya için okulların açılacağına dair bir video hazırladı. Kızıyla birlikte çektiği videoda Narin Güran’ı anarak “Narin bugün hayatta olsaydı yarın okula başlayacaktı" diyen Öz, büyük tepki topladı.

Görenlerin gözlerine inanamadığı paylaşımla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Öz’e gelen tepkiler arasında “Yazıklar olsun Narin üzerinden prim yapmış”, “Bunu da malzeme yapmazsın”, “Yazıklar olsun sizin vicdanınıza” yorumları bulundu.

TEPKİLER SONRASI HER YERDEN SİLDİ

Fenomen Özlem Öz’ün sosyal medyada yayınladığı skandal içerik, kendi sosyal medya hesabında görülmüyor. Tepki toplayan paylaşımın her yerden kaldırıldığı düşünüldü.

Öz’ün tepki çeken videosunu Zap Medya adlı bir paylaşım sayfası yayınladı.

Gündem Haberleri