Sümer Holding'e ait iki marka özelleştirilecek: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğü'nün yatırımcılar için yaptığı açıklama Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sümer Holding'e ait iki markanın ihaleyle satışı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğü aracılığıyla yatırımcılara yönelik bir duyuruyu Resmi Gazete'de yayımladı.

Bu duyuruya göre, Sümer Holding'e ait "Bursa Merinos (Türk Malı)" ve "Merinos" markaları satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Markalarla ilgili ihale şartnamesi bedeli Bursa Merinos için 20 bin TL, Merinos için ise 30 bin TL olarak belirlendi. Geçici teminat bedelleri ise 300 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor.

Markalar için son teklif verme süresi 12 Eylül olarak belirlendi.

İhaleler, kapalı zarf yöntemiyle birden fazla teklif sahibinden teklif alınarak ve sonrasında görüşmeler yapılarak "pazarlık" usulünde gerçekleştirilecek. Pazarlık görüşmeleri devam eden teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırma ile ihaleler sonuçlandırılacak.

Teklif sahiplerinin her marka için ayrı ihale şartnamesi alması, ayrı teklif sunması ve gerekli belgeleri, kuruluşun "Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA" adresine, son teklif verme tarihi olan saat 17.00'ye kadar elden teslim etmeleri gerekiyor.

Gündem Haberleri