Timur Cihantimur'un cezaevinde oyun oynadığı ortaya çıktı!

Lüks aracıyla aşırı hız yapması sonucu Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur'un cezaevinde çok kötü şatlarda kaldığı iddialarına cezaevi raporuyla yalanlama geldi.

İstanbul Eyüpsultan ilçesinde ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla aşırı hız yapması sonucu Oğuz Murat Aci'nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantimur annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçırılmıştı.

Haklarında çıkan kırmızı bültenle arama kararı sonrasında Amerika Birleşik Devlet'inin Boston eyaletinde yakalanan anne ve oğlunun yargılama süreci devam ederken geçtiğimiz haftalarda basında Timur Cihantimur'un cezaevinde çok kötü şartlar altında kaldığı, psikolojisinin bozulduğu ve babasıyla dahi telefonda konuşmadığı yönünde iddialar konuşulmaya başlandı.

Timur Cihantimur'un ölümüne sebep olduğu Oğuz Murat Aci'nin avukatı Burak Erden konuya ilişkin çıkan iddiaları yalanlayan iki sayfalık bir cezaevi raporu sundu. Boston Federal Mahkemesine sunduğu raporda Cihantimur'un cezaevinde kaldığı şartları ayrıntılarıyla yer verirken çok çarpıcı detaylar dikkat çekti.

CEZAEVİNDE KART OYUNU OYNUYOR!

Timur Cihantimur'un kaldığı cezaevinde rahatının yerinde olduğunu belirten raporda, kart oyunları oynamasının yanı sıra babasıyla haftada üç gün görüntülü konuştuğu bilgisine yer verildi.

Aynı zamanda eğitimini de aksatmayan Cihantimur'un haftada dört gün 08.00-14.00 saatleri arasında ders aldığı öğrenilirken hangi dersleri aldığına ilişkin bilgi kayıtlara geçmedi.

Gündem Haberleri