Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın canlı yayını yarıda kaldı! Altyapı tartışmaları yine gündemde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak Instagram’a yönelik erişim engelinin kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptığı sırada yayını sık sık kesildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz akşam Meta’nın Türkiye’nin şartlarını kabul ettiğini ve bu kapsamda Instagram’a getirilen yayın yasağının kaldırıldığını X hesabından yaptığı canlı yayınla açıkladı.

Canlı yayın esnasında, Uraloğlu’nun sık sık görüntüsünün donması ve yayının kesilmesi sosyal medyada gündem yarattı. Canlı yayını kesilen Uraloğlu, Instagram yasağının kaldırılacağı saati yaptığı paylaşımla duyurdu.

HESABI BİR SÜRE İÇİN KAPANDI

Aynı zamanda Uraloğlu’nun yaptığı paylaşımın ardından hesabının bir süreliğine kapandığı, daha sonra ise açıldığı fark edildi.

Ülkelerin mobil ve sabit internet hızlarını aylık olarak sıralayan hız testi şirketi “Speedtest by Ookla”, haziran ayında yayınladığı raporda, ülkelerin internet hızlarını sıralamış ve Türkiye, bu rapora göre Kongo’nun gerisinde kalarak 111'inci sırada yer almıştı.

Gündem Haberleri