Ünlü oyuncu ve seslendirmen Salahsun Hekimoğlu 74 yaşında hayatını kaybetti

Hayat Bilgisi, Kurtlar Vadisi, Payitaht Abdülhamit gibi pek çok dizide rol alan 74 yaşındaki ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Oyuncunun vefatını Oyuncular Sendikası kamuoyuna duyurdu.

Ünlü oyuncu ve seslendirmen Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Oyuncular Sendikası Instagram hesabından yapılan paylaşımda ünlü oyuncunun yaşamını yitirdiği vurgulandı. 2003 yılında Hayat Bilgisi adlı dizi ile görünür ve tanınır olmaya başlayan ünlü oyuncu Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi, Payitaht Abdülhamit, Arka Sokaklar, Kavak Yelleri gibi dizi filmlerde rol aldı. 74 yaşındaki oyuncu ve seslendirmen Salahsun Hekimoğlu'nun vefat haberini Oyuncular Sendikası kamuoyuna duyurdu.

Oyuncular Sendikası Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Salahsun Hekimoğlu 1988 yılından bu zamana dek pek çok seslendirme yapıp, film ve dizi filmlerde rol aldı.

Gündem Haberleri