2000'lerin 'Aşksız Prens'i sosyal medyaya geri döndü: Hayranları tanıyamadı

Rober Hatemo'nun yüzüne yaptırdığı kök hücre tedavisi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcı, yeni görünümünü "Bence çok güzel oldu." diyerek takipçileriyle paylaştı.

Rober Hatemo'nun son dönemdeki değişimi, özellikle yüzüne yaptırdığı estetik işlemle gündemde. Aşksız Prens olarak adından söz ettiren; 2000'li yıllara damgasını vuran şarkılarıyla tanınan ünlü isim, sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunarak yeni halini takipçileriyle paylaşıyor.

İlk albümünü 1997 yılında "Esmer" adıyla piyasaya süren ve "Senden Çok Var", "Tanrım" ve "Çiçeğim" gibi hit şarkılara imza atan Hatemo, son dönemde uzun süre ortalarda görünmemiş; uzun süre sonra yenilendiğini belirterek geri dönmüştü.

Yüzüne yaptırdığı estetik işlem hakkında açıklama yapan Hatemo, yüzüne kök hücre tedavisi uygulandığını belirtti. Bu işlemde kendi hücrelerinden alınan kan kullanılarak yapılan tedaviyi şöyle anlattı: "Yüzüme kök hücre yaptırdım, bence çok güzel oldu. Bu arada öyle çocuk pipisi, sünnet derisi filan yapmadım. Kendi hücrelerimden kan aldılar. Güzel oldu ama."

Hatemo'nun yeni görünümü sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Takipçiler, ünlü şarkıcının değişimini gören bazı sosyal medya kullanıcıları, "Sana ne olmuş?", "Efsane geri dönmüş.", "Tanıyamadım.", "Bu başka biri." gibi yorumlar yaptı.

Magazin Haberleri