'35 kadını birbirine düşürürüm' demişti: Eski açıklamasına kahkahalarla güldü

Mahsun Kırmızıgül, 18 yıl sonra İzmir'de ücretsiz halk konseri vereceğini açıkladı. Eski açıklamalarıyla ilgili de kahkahalarla güldü.

Mahsun Kırmızıgül, 18 yıl sonra İzmir'de ücretsiz bir halk konseri düzenleyeceğini duyurdu. Etiler'de görüntülenen Kırmızıgül, yoğun programı ve yeni projeleri hakkında bilgi verirken, sahne ve dizi çalışmalarının kendisini ne kadar yorduğunu da paylaştı. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; ünlü sanatçı, yaz aylarında Bodrum ve Çeşme'de sahne alacağını, ancak dizinin çekimlerinden dolayı konser tempolarını azalttığını belirtti. Spor alışkanlıklarını ise iş yoğunluğu nedeniyle bıraktığını açıkladı.

ESKİ AÇIKLAMASINA KAHKAHALARLA GÜLDÜ

Icardi ve Simge’nin yaşadığı olaylarla ilgili soruya, “Hagi, Icardi'yi başarı konusunda geçer bence. Yanlış kişiye soruyorsunuz, ben konunun uzmanı değilim,” diyerek gülümseyen Kırmızıgül, eski bir açıklaması hatırlatıldığında da kahkahalarını tutamadı. 2002 yılında söylediği, “İstesem 35 kadını birbirine düşürürüm.” cümlesi sorulduğunda, “O zamanlar çok eskiler, değiştirin soruyu. Çok güzel bir yemek yedik.” diyerek eski sözlerine mizahi bir şekilde yaklaşarak kahkaha attı.

ÜCRETSİZ HALK KONSERİ VERECEK

Mahsun Kırmızıgül, İzmir'de 18 yıl aradan sonra halk konseri yapacağını duyurdu. "Uzun yıllar sonra İzmir'de halk konserine çıkacağım. Daha önce sahne aldığım alanda bu kez ücretsiz bir konser vereceğim. Gelecekte de fırsat buldukça halk konserleri yapacağım." dedi.

Magazin Haberleri