Angelina Jolie'nin babasından Brad Pitt'e: 'Saçmalığa son ver!'

Angelina Jolie'nin babası Jon Voight, ünlü çiftin Miraval Şatosu davasında Brad Pitt’e çekilmesi için yalvardı. Jolie ve Pitt’in çocukları, babalarının soyadını kullanmayı bırakma kararı aldı.

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki Miraval Şatosu mülkiyet davası, ünlü çiftin boşanmasının ardından hız kesmeden devam ediyor. Jolie’nin 2021’de Miraval Şatosu’ndaki hisselerini Rus iş adamı Yuri Shefler’e satması, Pitt tarafından "zarar vermek" amacıyla yapıldığı iddiasıyla dava konusu olmuştu. Angelina Jolie, eski eşinin bu adımıyla kontrolü ele geçirmeye çalıştığını ve kendisine "sus payı" verdiğini öne sürerken, Brad Pitt de karşı dava açmıştı.

'ÇOCUKLAR GÜVENLİ BİR ORTAMDA BÜYÜMELİ'

Ancak bu hukuki mücadelede beklenmedik bir gelişme yaşandı. Jolie’nin 85 yaşındaki babası Jon Voight, Pitt’e bu anlaşmazlığa son vermesi için yalvardı. Voight, çiftin hukuk mücadelesinin altı çocuğu üzerinde olumsuz etkiler yarattığını belirterek, “Çocukların güvenli bir ortamda büyümesi gerekiyor. Bu saçmalığa bir son verilmeli” dedi.

SOYADLARINI KULLANMIYORLAR

Öte yandan, Pitt, Jolie’nin barış çağrılarına karşılık vermeyerek, Jolie’nin davayı kişisel bir mesele haline getirdiğini ve kendisini kurban olarak göstermeye çalıştığını iddia etti. Bu sırada, Jolie’nin ve Pitt’in çocukları Shiloh ve Vivienne, babalarının soyadını kullanmaktan vazgeçtiklerini duyurdu. Shiloh artık yalnızca "Jolie" soyadını kullanırken, Vivienne ve Zahara da babalarının soyadını resmi olarak bırakmış durumda.

Magazin Haberleri