'Bieber Bebek' dünyaya gözlerini açtı

Justin ve Hailey Bieber çifti, ilk bebeklerini dünyaya getirdi. Los Angeles'ta doğan bebeklerine "Jack Blues" adını veren çift, mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin Bieber, uzun zamandır beklenen mutlu haberi nihayet paylaştı. Çift, Los Angeles’taki bir hastanede gerçekleşen doğumla ilk çocuklarını kucaklarına aldı ve bebeklerine "Jack Blues" adını verdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu haberle birlikte, Justin Bieber ilk kez baba olmanın heyecanını yaşarken, bebeklerinin ilk fotoğrafını da paylaştı.

HEYECANLARINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTILAR

2018 yılında evlenen çift, bebek beklediklerini geçtiğimiz Mayıs ayında duyurmuştu. Hailey Bieber, hamilelik sürecinin zorluklarından ve kişisel deneyimlerinden de samimiyetle bahsettiği röportajında, hamileliğini saklamanın kendisini olumsuz etkilediğini belirtti. "Bu insanı çok seviyorum" diyerek hamileliğin duygusal yönlerini paylaşan Hailey, Justin ve kendilerinin özel anlarını korumak istediklerini ekledi. Sosyal medyada yayılan bu haber, Justin ve Hailey’nin mutluluğunu paylaştıkları ilk bebekleriyle ilgili heyecanı zirveye taşıdı.

Magazin Haberleri