Cate Blanchett ve Türk Modacı Dilara Fındıkoğlu'nun kıyafetlere getirdiği eşsiz dokunuş ilgi çekmeye devam ediyor

Cate Blanchett kırmızı halıda 102 kaşıktan yapılmış bir üst giydi

Başarılı oyuncu Cate Blanchett ve Türk Modacı Dilara Fındıkoğlu'nun ABD'deki kıyafet şöleni takdir ve beğeni topladı.

Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Los Angeles'taki kırmızı halı etkinliğinde 100'den fazla kaşıktan yapılmış bir üst giydi.

Avustralyalı yıldız, Salı günü Los Angeles'ta düzenlenen "Borderlands" hayran etkinliğinde İsveçli marka Hodakova'nın 102 antika kaşıktan oluşan parçasını giyerken görüntülendi.

Askılı üst, İsveç kırsalındaki çok sayıda antika kaşığı toplayan Ellen Hodakova Larsson tarafından tasarlandı.

Hodakova, CNN'e gönderilen bir bildiriye göre, çalışmalarında sıklıkla aile yadigarı objeler kullanıyor ve "Dünyanın ilk tamamen sürdürülebilir moda evini inşa etmeye ve moda endüstrisinin sirküleritenin olanaklarına ilişkin bakış açısını değiştirmeye adadığını" söylüyor.

Açıklamada, "Eski malzemeleri lüks ürünlere dönüştüren Hodakova, günlük hayatta bulunan malzemeleri yeniden kullanarak ve kavramsal olarak geri dönüştürerek benzersiz parçalara dönüştürerek hikayeler yaratıyor" ifadeleri yer alıyor.

BLANCHETT AYNI KIYAFETLERİ GİYİYOR

Yanı sıra Blanchett, aynı kıyafetleri kırmızı halıda birden fazla kez giymesiyle tanınıyor. Hollywood'da nadir görülen bir durum. Blanchett geçen yıl, dört yıl arayla iki farklı film galasında özel bir Alexander McQueen takım elbisesini tekrar giydi.

TÜRK TASARIMCI'NIN AMERİKAN MODASINA DAMGASI

Şubat 2023'teki Londra Moda Haftası sırasında, Türkiye doğumlu, Londra merkezli tasarımcı Dilara Fındıkoğlu antika bıçaklardan göz alıcı bir elbise yaptı. Elbise o zamandan beri Emma Corrin ve Hari Nef gibi yıldızlar tarafından giyildi.

Magazin Haberleri