Ceyda Düvenci verdiği kiloları sergiledi!

Ünlü oyuncu ve program sunucusu Ceyda Düvenci son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekerken bikinili pozlarıyla görenleri kendine hayran bıraktı.

Geçtiğimiz aylarda Bülent Şakrak’la ayrılık kararı almalarının ardından yeni projelerle ekranlarda yerini alan ünlü oyuncu son olarak 'Sakla Beni' dizisinde hayat verdiği Filiz karakteri ile isminden söz ettirmişti.

Bülent Şakrak’la boşanmalarının ardından yeni bir ilişkiye başlayan güzel oyuncu program yapımcısı Güçlü Mete ile şimdilerde mutlu bir beraberlik yaşıyor.

Birlikteliklerinin yanı sıra verdiği kilolarla dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu 1.5 ayda 6 kilo verdiğini açıkladı.

Birsen Altuntaş'a açıklamalarda bulunan Düvenci, verdiği kiloların sırrını şu sözlerle açıkladı; “Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım… Zaten iki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım… Ay bu ekmeği de şu zeytinyağlıya banmalar vardı bende… ‘Hadi şimdi bunlar da bir dursun dikkat edeyim, iyice disipline gireyim’ dedim… Kafama taktığımı da yapan biriyim. 1,5 ayda 63 - 64 kiloydum 58’e düştüm…”

Magazin Haberleri