Ceylan Ertem: “İstanbul'daki korkunç olaylardan kaçarak köye taşındım”

Ceylan Ertem, İstanbul’daki korkunç olayların ardından köye taşındığını ve köpeklerinin kendisini güvende hissettirdiğini belirtti.

Şarkıcı Ceylan Ertem, İstanbul’u terk ederek köye yerleşti. Şehirde yaşadığı iğrenç bir olayın ardından köye taşındığını belirten Ertem, "Şehirden yılıp, köye taşındım. Yıllarca ıssız köydeki evimizde anahtar kapıda yattım, gram korku hissetmeden, çünkü 6 köpek evladımlaydım." dedi.

'YILLARDIR AŞAMADIĞIM BİR KAYIP BU'

Şehirde yaşadığı korkunç deneyimi anlatan Ertem, "Kadıköy’de evimin camına dayanıp mastürbasyon yapan adam oldu, korkuyla yaşıyordum" şeklinde konuştu. Ayrıca, arkadaşının başına gelen trajik olaya da değinerek, "Sevgili arkadaşımız Değer Deniz’in evine giren hırsız tecavüz edip, öldürdü onu. Yıllardır aşamadığımız bir kayıptır bu," dedi. Ceylan Ertem, köydeki huzurunu ve köpeklerin güvenliğini överek, "Şehirden kaçıp köye taşındım ve köpeklerimle huzurlu bir hayat sürüyorum. Köpek sahiplenmenizi tavsiye ederim, onlar en centilmen koruyucularınız ve siz de onların koruyucusu oluyorsunuz." şeklinde konuştu.

Magazin Haberleri