Dilan Çıtak'ın iddialarına İbrahim Tatlıses'ten yanıt: 'Evimi basıp kumanda fırlattı'

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in evlat ayrımcılığı ve mobbing uyguladığını iddia etti. Tatlıses, bu suçlamaları yalanlayarak, Çıtak'ın izinsiz ev sattığını ve kendisine kumanda fırlattığını belirtti.

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses hakkında yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Bir televizyon programına telefonla bağlanan Çıtak, babasının kendisine evlat ayrımcılığı yaptığını ve mobbing uyguladığını öne sürdü. Çıtak, “Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. İş anlaşmalarını feshedenler, büyük markaların masasından kaldırıldım. Soyadının benim müziğime bir faydası yok. Maddi talebim yok ama bir bedel ödedim ve mirasçıyım.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Derya Tuna’nın kendisini dışladığını ve tehditlerde bulunduğunu belirterek, “Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor, bu yüzden evden kovuldum.” dedi.

'ONA VERDİĞİM EVİ SATTI'

İbrahim Tatlıses, kızının açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Gazeteci Bilal Özcan’a konuşan Tatlıses, “Dilan'ın söyledikleri yalan. Bodrum’daki evimi sattı, bana kira ödemedi ve bana kumanda fırlattı. Eğer eski halim olsaydı böyle şeyler yapabilir miydi?” şeklinde tepkisini dile getirdi. Ayrıca, Tatlıses, hastaneye yattığında Urfa’daki çocuklarının yanına geldiğini, ancak Dilan’ın olmadığını belirtti.

Magazin Haberleri