Dilan Polat cezaevi anılarını anlattı, 'Bardağa toz, üstüne su döküyorsun karıştırınca kahve oluyordu'

Sosyal medya paylaşımlarına ara vereceği bilinen Dilan Polat sözünü tutamadı. Takipçileriyle dertleşmeye başlayan Polat, cezaevindeki kahve deneyimlerinden bahsetti, "Bardağın içine toz; üstüne su döküyorsun, karıştırınca kahve oluyor." dedi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklu şekilde yargılanmaya başlayıp 10 ay hapis yattıktan sonra tahliye edilen Polat, cezaevi deneyimlerini aktardı.

DİLAN POLAT SOSYAL MEDYAYA GERİ DÖNDÜ

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında 3 ayrı suç gerekçe gösterilerek çift için 20 yıldan 40 yıla kadar ceza talep edilmişti. 28 sanığın yargılandığı davanın son duruşması ; Engin Polat, Sezgin Polat ve Alper Kürşat Polat tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesiyle sonuçlandı. Tutukluluk süreçlerinin ardından tahliye olan Dilan Polat, sosyal medyayı eskisi kadar aktif kullanmayacağını söylemiş ve kardeşi Sıla Doğu da ablasının sosyal medyada aktif olmasını istemediğini belli etmişti.

'CEZAEVİNDEKİ KAHVE ÇOK FARKLIYDI'

Polat fazla dayanamadan sosyal medyadaki yoğun paylaşım trafiğine kaldığı yerden devam etti. Bu kez de takipçileriyle cezaevindeki kahve deneyimini paylaşan Polat, “Cezaevindeki kahve çok farklıydı. Türk kahvesi yoktu. Bardağın içine toz döküyorsun, üstüne su döküyorsun, karıştırıyorsun, kahve oluyor.” diyerek kendisine tuhaf gelen bir yöntemi anlattı.

Magazin Haberleri