'Esas Oğlan', Hadise ve Seda Bakan'ı buluşturdu!

Hadise ve Seda Bakan'ı 'Esas Oğlan' buluşturdu. Aşkı arayan iki kadının öyküsünü anlatacak dizi, dijital platformda yayınlanacak.

Müzik dünyasının yıldızı Hadise, oyunculuk kariyerine adım atıyor! Şarkıcı, Seda Bakan ile başrolleri paylaştığı "Esas Oğlan" dizisinde kamera karşısına geçti. Şenol Sönmez’in yönetmenliğinde çekilen ve kadrosunda Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman gibi isimlerin yer aldığı dizi, çekimlerini tamamladı.

'ESAS OĞLAN' GELİYOR

Seda Bakan, projeyi “Çekimler çok hızlı geçti ve çok eğlenceliydi. ‘Esas Oğlan’ yazımı renklendiren tatlı bir iş oldu” sözleriyle özetlerken, Hadise ise oyunculuk sürecinin kendisine büyük bir heyecan ve öğrenme fırsatı sunduğunu belirtti. Hadise, “Seda Bakan olmadan bu işin olamayacağını söylemiştim ve gerçekten iyi ki öyle yapmışım” dedi.

YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

Dijital platformlarda yayınlanacak olan “Esas Oğlan”, aradığı aşkı bulmaya çalışan iki kadının hikayesini anlatacak. Diziye ayrıca Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir gibi başarılı isimler de dahil oldu. Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alınan dizi, merakla bekleniyor.

Magazin Haberleri